Basından Haberler - Lesaffre Turquie
16728
page-template,page-template-blog-small-image,page-template-blog-small-image-php,page,page-id-16728,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Basından Haberler

Maya konusunda global referans Lesaffre, Türkiye’deki fırıncılarla geçirdiği 25 yılı “Fırıncı Kazansın” sloganıyla, birbirinden özel 25 hediye sunarak kutluyor. Lesaffre, 15 Ekim - 30 Aralık tarihleri arasında, kampanyaya dahil ürünlerden yapılan her 100 TL’lik alışverişe, 1 Ford Transit Custom, 10 Vestel LED TV, 10 iPhone 7 ve 4 Mataş Ekmek Dilimleme Makinası’ndan birini kazanma fırsatı sağlıyor.

Fırıncılık sektörünün ilk teknik merkezi olan Baking Center, farklı üretim teknikleri ve yeni ürün reçeteleri öğrenmek, becerilerini geliştirmek isteyenlere eğitimler sunuyor.  Baking Center’ın donanımlı uygulama merkezinde verilen eğitimlerde temel fırıncılıktan ileri hamurişi tekniklerine, lamine hamurlardan aromalı ekmeklere birçok farklı konu ele alınıyor.

Ekmek, hamur işi ve tatlılara düşkün Türk toplumunda hemen her evin mutfağında sık sık kullanılan maya, ortalama yüzde 50 oranında proteinin yanı sıra B grubu vitaminler, demir, krom, magnezyum, fosfor, çinko ve selenyum gibi mineraller içeriyor. Baking Center Genel Müdürü Ayten Çalışkan da ekmekte kalite ve sağlığın mayadan başladığını belirtiyor.

“Abartmıyoruz, çok kabartıyoruz” mottosuyla hamur işlerine lezzet katan Yuva, Ramazan Bayramı için özel tarifler sunuyor. Bu tariflere ulaşmak, bayram boyunca birbirinden lezzetli hamur işleriyle sofranızı şölene çevirmek istiyorsanız Facebook ve Intagram’da Yuva Club hesaplarını takip edebilirsiniz.

Lesaffre, yeni markası Livendo ile ekmek ve unlu mamul üreticilerine en iyi ekşi hamur çözümlerini sunuyor. Livendo’nun ekşi hamur kültürleri, deaktif ekşi hamurları ve ekşi hamur bazlı karışımları, fırıncıların farklı damak tatlarına hitap eden yeni lezzetler geliştirmelerine imkan veriyor.

Lesaffre, Türkiye’nin tek fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH’te 165 yıllık tecrübesiyle geliştirdiği inovatif ürünler ve fırıncılık çözümlerinin lansmanını yaptı. Özellikle endüstriyel üreticiler için geliştirilen ve sektörde benzeri bulunmayan Otomatik Sıvı Maya Hattı, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fırıncılar Milli Takımı, 5-9 Şubat 2016 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen Fırıncılık Dünya Şampiyonası finallerinde yarışarak, Türkiye’nin gururu oldu. Dünyada fırıncılık sektörünün en prestijli yarışması olarak tanımlanan Coupe du Monde de la Boulangerie’de Türkiye’yi temsil eden Gülten Yağmur, Buket Sisalan, Osman Gündüz ve Muhammer Şimşek izleyicilerden de büyük destek aldı.