Lesaffre Turquie

Hakkımızda

160 yılı aşkın bilgi birikimiyle maya endüstrisinde global bir referans olan Lesaffre, uluslararası
tecrübesini 1992 yılından bu yana Türk fırıncılık sektörüne aktarıyor.

Türkiye’de 1992 yılından bu yana faaliyette olduğumuz Ceyhan ve Amasya üretim tesislerimizlerimizden sonra, 2015 yılında bünyemize kattığımız Lüleburgaz üretim tesisimizle ve 600’ü aşkın çalışanımızla, Lesaffre tecrübesini geniş yelpazedeki kullanıcı kitlemizle buluşturuyoruz.

Farklı ihtiyaçlara yanıt veren markalarımızla, kullanıcılarımızın en yakın çözüm ortağı olmak için çalışıyoruz. Fırıncılık sektörüne ve ev kullanıcılarına yönelik farklı formlarda maya çeşitleri üretiyoruz. Bunun yanı sıra fırınlar için ekmek geliştiriciler, ekmek miksleri, mayalı hazır karışımlar gibi çözümler sunuyoruz. Ürettiğimiz ürünler Türkiye ile birlikte 80’den fazla ülkede güvenle kullanılıyor.

Arge faaliyetleriyle birlikte çevreye ve topluma karşı sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek için her yıl endüstriyel yatırımlarımızın yaklaşık %30’unu çevre koruma politikalarına ayırıyoruz.

Dünya ekmekçilik sektörünün referans oyuncusu olarak vizyonumuzu, daha iyi bir gezegen için yenilikçi ekmek yapımı ve beslenme çözümlerimizle insanları memnun etmek oluşturuyor. “Gezegeni daha iyi beslemek ve korumak için birlikte çalışmak” misyonu ise Lesaffre’ı geleceğe taşıyor.

Üretim Tesisleri

Teknolojisi ile dünyanın en iyi maya fabrikaları arasında yer alan üretim tesislerimizde, hem profesyonel fırıncılara hem de ev kullanıcılarına yönelik kuru-yaş-sıvı mayalar, rendelenmiş maya, ekmek geliştiriciler, blendler ve ekmek miksleri üretiyoruz. Üretim prosesi sonunda ortaya çıkan yan ürünleri tarımda kullanıyor; etkin atık yönetim sistemimizle aktif bir geri dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Lesaffre fabrikaları Türkiye’de arıtma tesislerini kuran ilk maya fabrikası olarak Çevre Bakanlığı’nca Çevre Beratı’na layık görülen ilk maya üretim tesisidir.

Lesaffre üretim tesisleri, gıda güvenliği ön gereksinimlerini de kapsayan FSSC 22000 / ISO-TS 22002-1 Gıda Güvenliği Sistem Belgeleri sertifikasına sahip yine Türkiye’deki ilk maya fabrikalarıdır. Aynı zamanda Helal ve Koşer Üretim Sertifikalarına sahip olan üretim tesislerimiz ile, endüstriyel uzmanlığımızı ve kalitemizi ürünlerimize güvenle yansıtıyoruz.

Amasya Üretim Tesisi

Ceyhan Üretim Tesisi

Lüleburgaz Üretim Tesisi

Kalite Standartları

Kalite, Lesaffre kimliğinin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Üstün kalitede ürünler üretmenin temeli, sürekli gözlemlenen ve denetlenen bir kalite sürecidir. Hammadde seçiminden son ürüne kadarki süreçte uygulanan sıkı kurallar ve denetim yapıları, yüksek kaliteli Lesaffre ürünlerinin garantisidir.

ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarımız, ciddiyetimizi ve kalite yaklaşımımızı yansıtıyor. Türkiye’deki maya üretim endüstrisinde FSSC 22000 belgesini uygulamaya alan ilk şirket olarak, sektördeki öncülüğümüzü sürdürüyor.

Kalite belgelerimizi görüntülemek için tıklayınız.

Hammadde seçiminden ürün teslimine kadar gıda güvenliği

Kullanıcıya teslim edilene kadar ürünlerin eksiksiz izlenmesi

Kalite standartlarının sıkı ve eksiksiz uygulanması

Baking Center™

Kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına cevap vermenin, sadece kaliteli ürün üretmek demek olmadığını biliyoruz. Fırıncılık ile ilgili her türlü teknik ihtiyacınızda size destek olacak, işinizi geliştirmenizde size rehberlik edecek bir çözüm ortağı sunuyoruz; Baking Center™.

Dünyanın ilk fırıncılık teknik merkezi olarak 1974 yılında kurulan Baking Center™, bugün dünya genelindeki 38 merkeziyle fırıncılık alanında teknik destek ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Bu ağın bir parçası olan İstanbul’daki Baking Center™ ekibimiz, geleneksel fırıncılardan endüstriyel fırıncılara, distribütörlerden  Ar&Ge ekiplerine kadar ekmekçilik sektörü için özveri ile çalışıyor. Tüm teknik ihtiyaçlara yönelik katma değer yaratan çözümler sunuyor.

İyi bir çözüm ortağı olmanın öncelikle birbirini gerçekten anlamaktan geçtiğine inanan Baking Center™ ekibimiz bilgi ve deneyimlerini paylaşmak, işinizi geliştirecek ve daha verimli hale getirecek öneriler sunmak, dünya fırıncılığı ile ilgili her türlü gelişme ve yeniliği aktarmak için sizleri bekliyor.

BAKING CENTER™ hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için www.bakingcenter.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Fırıncılara özel teknik destek

Ürün, proses ve reçete geliştirme

Baking Center™’da ya da fırınınızda ürün demonstrasyonları

Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetleri

Sektör çalışanlarına ve amatörlere yönelik eğitimler

Laboratuvar analizleri ve duyusal analiz

İnsan Kaynakları

Bizim için en değerli yatırım insandır.

Başarımızın anahtarı ve gelişimimizi destekleyen en önemli unsur, işine tutku ile bağlı insan kaynağı gücümüzdür. İşimizdeki profesyonelliğimiz, uzun vadeli bir vizyona dayalı olarak aldığımız kararlar, etik değerlere verdiğimiz önem, ürünlerimizin ve ticari faaliyetlerimizin istikrarı çalışanlarımız için güvenilir bir iş ortamı yaratır.

Lesaffre Turquie, Lesaffre şirketinin bir parçası olarak, çalışanlarına dünya üzerinde 9.500 çalışandan oluşan, uluslararası bir takımın parçası olma imkanını sunar.

İş ilanlarımızı incelemek için lütfen tıklayınız.

Türkiye Fırıncılar
Milli Takımı

Türkiye Fırıncıları Dünya Arenasında! Lesaffre Turquie, fırıncılık profesyonellerine kaçırılmayacak bir deneyim fırsatı sunuyor;
Türkiye Fırıncılar Milli Takımı.

Yıllardır ana sponsorluğunu üstlendiğimiz Türkiye Fırıncılar Milli Takımı, sektörün dünyadaki en prestijli ve önemli yarışmalarında, Türk fırıncılığının adını dünya arenasında duyurmayı hedefliyor.

Türkiye Fırıncılar Milli Takımı katılımcıları, her dört yılda bir düzenlenen seçmelerde Türkiye’deki profesyonel fırıncılar arasından belirleniyor. Milli Takım, ülkemizi öncelikle dünya şampiyonasının ön elemeleri olan Louis Lesaffre Cup Uluslarası seçmelerinde, ardından Bakery World Cup’ta temsil ediyor. Ayrıca başarı kazanan fırıncılar bireysel bir yarışma olan Bakery Masters’da “dünyanın en iyi fırıncısı” seçilme fırsatını yakalıyor.

Türkiye Fırıncılar Milli Takımı’nın üyeleri, birçok farklı ülkeden dünya fırıncıları ile bir araya gelerek karşılıklı olarak tecrübelerini paylaşma fırsatı yakalıyor. Mesleki gelişimlerine önemli bir katkı sağlacak hem profesyonel hem kişisel kaçırılmayacak bir deneyim kazanıyor.