Bir aile şirketi olarak 1853 yılında Fransa’da kurulan Lesaffre, bugün çok uluslu yapısıyla dünyanın dört bir yanında kullanıcılarının en yakın yerel çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. Lesaffre uzmanlığı 5 kıtada, 185’in üzerinde ülkede, 77 üretim tesisi ve 11 binden fazla çalışanıyla geniş bir üretim, satış ve Ar&Ge ağını kapsıyor.
Dünyada endüstriyel mayayı üreten ilk şirket olarak, fırıncılık ürünleri, gıda lezzetlendiricileri, sağlık ve beslenme, endüstriyel biyoteknoloji ürünleri alanlarında standartları belirlemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.
Bir yüzyılı geçen bilgi ve birikimimizin verdiği öngörü gücüyle, geniş bir yelpazede fonksiyonel ürünler üretirken, bir yandan da uzmanlığımızı gelecek nesillere aktarıyoruz.
Dünyamızı daha iyi beslemek ve korumak için birlikte çalışalım.
Lesaffre’de doğadan aldıklarımızın değerini biliyor, faydalarını insanın ve tüm yaşamın hizmetine sunmak için mükemmelleştiriyoruz. Bunun için çalışanlarımızın yetenek ve işlerine olan bağlılığına, endüstriyel donanımımızın gücüne, maya ve yan ürünlerinden elde ettiğimiz doğal fermentasyon çözümlerimizin tam potansiyeline güveniyoruz.
Lesaffre’ın geliştirdiği her ürün, aynı hedefle ortaya çıkıyor: Dünyamız için çevre dostu bir yaklaşımla daha iyi gıda ve daha iyi bir gelecek.
İŞ GÜVENLİĞİ
Katılımcı bir yaklaşımla ve sıfır kaza hedefiyle tüm çalışanlar için iş sağlığı ve güvenliği önceliği.
DÖNÜŞÜM
Yatırımlarımızın %15’iyle çevreye uyumlu uygulamalar geliştirerek, atık yönetimi ve geri dönüşüm zinciri oluşumu
FARKINDALIK
Ekolojik ayak izinin azaltılması ve yenilenebilir enerjinin desteklenmesi için yatırımlarımızın yaklaşık ¼’ünü çevre dostu teknolojilere ayırıyoruz.
170 yılı aşkın bir tecrübe ve bilgi birikimi bizi lider yapmaya yeter mi? Biz geçmişi asla yeterli bulmayarak daima geleceğe yatırım yapıyoruz. Yenilikçi ürünler yaratmak için geleceği bugünden görmek ve yaşamak gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden Lesaffre’ın inovasyon yatırımları, bir iş yaklaşımından öte, küresel bir sorumluluk.
Dünya çapında 60’tan fazla üniversite ve araştırma merkezimizde aktif olarak çalışan ve birbirleriyle sürekli işbirliği halinde olan yüzlerce araştırmacımız güvenli ve yenilikçi ürünler geliştirmek için bilimsel araştırmalarına devam ediyor.
Farklı ülkelerdeki pazar ihtiyaçlarına ve yeni fırsatlara tamamen hakim olan Lesaffre araştırma ekibi, geleceği sorumlulukla ve küresel bir inovasyonla karşılıyor.
AR-GE Merkezi
Üniversite ve AR-GE Merkezi ile İşbirliği
AR-GE Uzmanı
Lesaffre kalitesinin yüksek standartlarını daima müşterilerimizin memnuniyeti belirliyor. Dünyanın dört bir yanında hizmet verirken kullanıcıların alışkanlıklarına ve kültürlerine uygun çalışmalar sürdürüyoruz.
Yerel ihtiyaçları ön planda tutuyor, kullanıcılarımızı yakından tanıyor, onları daha iyi anlıyor ve güçlü ilişkiler kuruyoruz. Çünkü başarımızın merkezinde olan insanları ve dünyanın daha iyi beslenmesini önemsiyoruz.
Üretim Tesisi
Ülkede Satılan Lesaffre Ürünleri
Çalışan
Yaklaşık 7.000 yıldır hayatımızda olan ve beslenmemizin temelini oluşturan ekmek üzerine, 170 yılı aşkın süredir uzmanlaşıyoruz ve bu değerli mirası geliştiren yenilikler üretiyoruz. 1853’ten bu yana, binlerce insanın inşa ettiği Lesaffre uzmanlığını, bilgi birikimimizi sürekli paylaşarak ve geliştirerek sürdürüyoruz. Çünkü ekmek daima paylaşımı ve cömertliği temsil ediyor ve Lesaffre bu değeri geliştirerek yaşatıyor.
Baking Center™
Culinary Center
Leon Lesaffre Enstitüsü
Maya & ekmekçilik çözümleri
Lesaffre, maya ve ekmek yapımı ürünlerinde global referanstır. • Saf Instant |
Gıda lezzeti & damak zevki
Organik mayalar aynı zamanda gıdanın lezzeti ve damak zevki konusunda anahtar rol oynar. • Biospringer |
Sağlık ürünleri
Lesaffre’nin amacı daima canlıların iyiliğine hizmet etmektir. |
Biyoteknoloji
Lesaffre biyoteknoloji alanında verimli hücresel besinler geliştirir. |