Hasmaya

Hasmaya, çok geniş bir uygulama alanına sahiptir. Tüm geleneksel ekmek yapım prosesleri, uzun proses şemaları, volümetrik kes-tart ların kullanılma durumu yanısıra kontrollü fermentasyon uygulamaları, yarı pişmiş donuk ve diğer donuk ürünler için de uygundur.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Kullanım oranı; formül, proses ve un kalitesine bağlı olarak değişebilir.
100 kg un için %5 oranına kadar kullanılabilir.
İsteğe bağlı olarak, suda çözerek veya ufalayarak hamura ilave edilir.

AMBALAJ

12 kg’lık koli içerisinde 500 g*24 paket.
12 kg’lık koli içerisinde 1 kg*12 paket.

SAKLAMA KOŞULLARI

Ürünün kalitesini koruyabilmesi için 0 °C ile +4 °C arasında saklanması tavsiye edilir.