Lesafmaya

Lesafmaya

Lesafmaya yaş ekmek mayası çok geniş bir uygulama alanına sahiptir. Geleneksel ekmek üretimi, endüstriyel ekmek (aşırı otomasyonlu veya kontrollü fermantasyon ile)ve donuk ekmek üretiminde kullanılabilir.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Kullanım oranı; formül, proses ve un kalitesine bağlı olarak değişebilir.
100 kg un için %5 oranına kadar kullanılabilir.
İsteğe bağlı olarak, suda çözerek veya ufalayarak hamura ilave edilir.

AMBALAJ

12 kg’lik koli içerisinde 500 g*24 paket.
12 kg’lik koli içerisinde 1.000g*12 paket.

SAKLAMA KOŞULLARI

Ürünün kalitesini koruyabilmesi için 0 °C ile +4 °C arasında saklanması tavsiye edilir.
Kabul edilebilir ürün sıcaklığı maksimum 10°C’dir.
Belirtilen saklama koşullarında raf ömrü 40 gündür.