Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar

Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar

Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar, doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşur. Deaktif olması (maya aktivitesinin ortadan kaldırılması) ürünün raf ömrünün artmasına büyük avantaj sağlar. Deaktif ekşi hamurlar aroma, asitlik ve renk konusundaki tüm özelliklerini 12 ila 18 aylık raf ömürleri boyunca korurlar. Doğrudan unla karıştırılabilir ve istenen aroma yoğunluğuna göre dozajın ayarlanması kolaydır. Çözümlerimiz direkt prosesler, uzun fermantasyon prosesleri, kontrollü fermantasyonlar gibi tüm fırıncılık proseslerine uyumludur.

Deaktif Ekşi Hamur çeşitlerimizle ilgili bilgi almak için bize e-posta adresinizi mesaj gönderebilir ya da 0 (216) 508 11 10 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Deaktif ekşi hamuru yoğurmadan önce doğrudan una karıştırınız.
Tavsiye edilen kullanım dozajı referansa ve istenen aroma yoğunluğuna göre un ağırlığında %1 ila %5 arasındadır (100 kg un için 1 ila 5 kg).

AMBALAJ

İçinde mavi polietilen torbalar bulunan 20 kg’lık kraft torba.

SAKLAMA KOŞULLARI

Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.