Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar

Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar

Livendo Deaktif Ekşi Hamurlar, doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşur. Deaktif olması (maya aktivitesinin ortadan kaldırılması) ürünün raf ömrünün artmasına büyük avantaj sağlar. Deaktif ekşi hamurlar aroma, asitlik ve renk konusundaki tüm özelliklerini 12 ila 18 aylık raf ömürleri boyunca korurlar. Doğrudan unla karıştırılabilir ve istenen aroma yoğunluğuna göre dozajın ayarlanması kolaydır. Çözümlerimiz direkt prosesler, uzun fermantasyon prosesleri, kontrollü fermantasyonlar gibi tüm fırıncılık proseslerine uyumludur.

Deaktif Ekşi Hamur çeşitlerimizle ilgili bilgi almak için bize e-posta adresinizi mesaj gönderebilir ya da 0 (216) 508 11 10 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

    Bu ürün için...

    daha fazla bilgi istiyorum

    demo istiyorum

    E-Posta

    KULLANIM

    Deaktif ekşi hamuru yoğurmadan önce doğrudan una karıştırınız.
    Tavsiye edilen kullanım dozajı referansa ve istenen aroma yoğunluğuna göre un ağırlığında %1 ila %5 arasındadır (100 kg un için 1 ila 5 kg).

    AMBALAJ

    İçinde mavi polietilen torbalar bulunan 20 kg’lık kraft torba.

    SAKLAMA KOŞULLARI

    Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

    ÜRÜN FÖYÜ

    Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.

    İşbu form ve formdaki talebiniz doğrultusunda sizinle kurulacak sözlü veya yazılı irtibat aracılığı ile toplanan kişisel verileriniz Kişisel Verileri İşleme, Saklama ve İmha Politikamız (“Politika”) kapsamında işlenmekte ve aktarılmaktadır. Aydınlatma yükümlülüğümüz kapsamında; kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki sebebi, saklama süreleri ve yasal haklarınızın açıklandığı Politikaya buradan ulaşabilirsiniz.