Livendo Ekşi Hamur Kültürü

Livendo Ekşi Hamur Kültürü

Livendo Ekşi Hamur Kültürü, dikkatle seçilen saf-laktik asit bakteri türleri ve maya suşlarının bileşimi ile elde edilmektedir. Bunlar hamurda, yüksek düzeyde gelişmiş organik asitler ve aromalar elde etmek için kullanılmaktadır. Geleneksel yöntemler ile geliştirilen spontan ekşi hamuru tazeleme ihtiyacının ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır. Tutarlı performans ve tekrarlanabilir sonuçlar gibi çok sayıda avantajı bulunmaktadır.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Paket içeriğini 30-35°C suda çözdürünüz. Un ve su ekleyip, dengeli bir karışım elde ettiğinizde hamuru 30°C sıcaklıkla 18 ile 24 saat bekletiniz.

Ürün referansına ve istenen asitlik ve olgunlaşma sürecine bağlı olarak toplam un ağırlığının %0,2 ila %0,5’i.

 

AMBALAJ

1 kg, 6 kg ve 10 kg’lık koli.

SAKLAMA KOŞULLARI

-18°C ve – 25°C arasında saklayınız.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.