Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi

Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi

Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi, tam buğday unundan elde edilmiş bir aktif, yani içeriğindeki ekşi maya bakterilerinin ve mayalarının canlılığını koruduğu sıvı ekşi hamurdur. Doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşur. Tamamen hijyenik koşullarda, yüksek kaliteye sahip ekşi hamur bakterileri ve maya suşlarının birleşimi ile üretilmiştir. Bu sayede son ürün kalitenizi garanti eder.

Uzun süreli fermantasyon ile birlikte geleneksel yöntemle ekşi mayalı ekmek üretimi için geliştirilmiştir. Yani; ekşi aromalar üreten bakterilerden faydalanarak çok az miktarda maya kullanılıp, uzun süre fermente edilerek üretilen ekmeklerdir. Minimum 4-5 saatlik fermantasyon süresi gereklidir. Kullanıma hazır bir üründür. Sizi gocuk hazırlama zahmetinden kurtarır. Gocuk hazırlamak için ayrıca ekipman yatırımı yapmanıza da gerek kalmaz. Gocuk ile hazırlanan ekmeklerde aynı lezzeti yakalama problemlerini ortadan kaldırır. Sıvı formda olduğu için hamura kolaylıkla ve homojen olarak dağılır.

Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşi ile her bir un paçalında veya reçetede farklı aromalar üreterek, farklı lezzette, kokuda ve görüntüde ekmekler üretebilir, böylece başkahiçbir yerde bulunmayan, kendinize has, fırınınıza özel ekşi hamur ekmekleri üretebilirsiniz.

Türkiye’nin geleneksel yöntemle gerçek ekşi mayalı ekmek üretimine uygun ilk ve tek aktif sıvı ekşisi Livendo ile müşterileriniz, sağlık ve lezzet deneyimini birlikte yaşayacaklar.

 

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşi’yi hamura direkt olarak ilave edebilirsiniz.
Tavsiye edilen kullanım dozajı, reçeteye veya istenen aroma yoğunluğuna göre un ağırlığının %5 ila %15’i oranında kullanılabilir. (100 kg un için 5 ila 15 kg)

AMBALAJ

Gıdaya uygun HDPE bidon içerisinde 5kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

0°C – 4°C arasında, orijinal ambalajı içerisinde saklayınız.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 60 gündür.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.