Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi

Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi

Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi, tam buğday unundan elde edilmiş bir deaktif sıvı ekşi hamurdur. Deaktif ekşi hamurlar, doğal ekşi hamur bakterileri ve mayaları ile unun fermente edilmesinden oluşur. Deaktif olması yani canlı organizma aktivitesinin ortadan kaldırılmış olması sayesinde uzun bir raf ömrüne sahiptir, saklama koşullarında kolaylık sağlar. Kullanıma hazır bir üründür. Sıvı formda olduğu için hamura kolaylıkla ve homojen olarak dağılır.

Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi, fırınınızda mevcut üretim şeklinde değişiklik yapmanıza gerek kalmadan ekşi hamur ekmeği üretebilme imkanı sağlar. Seri üretim yapan noktalarda bile uzun fermantasyon sürelerini ortadan kaldırarak, her bir üretimde veya un paçalında kendine has aynı standart aromada, kokuda ve görüntüde ekşi hamur ekmekleri üretmenizi sağlar. Böylece müşterilerinize her defasında aynı standart kalitede ve lezzette ekşi hamur ekmekleri sunabilirsiniz.

Ekmekte farklı aromalar veya çeşitlilik arayan müşterileriniz, Livendo ile yapılmış ürünlerde istedikleri kalitede ekmeklere ulaşacak, ekmeğin yoğun aroması ve hissedilir kokusu ile tatmin edici bir lezzet deneyimi yaşayacaklar.

 

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşi’yi hamura direkt olarak ilave edebilirsiniz. Tavsiye edilen kullanım dozajı, reçeteye veya istenen aroma yoğunluğuna göre un ağırlığının %1 ila %5’i oranında kullanılabilir. (100 kg un için 1 ila 5 kg)

AMBALAJ

Gıdaya uygun HDPE bidon içerisinde 5kg.

SAKLAMA KOŞULLARI

Serin ve kuru yerde (maksimum 25 °C), orijinal ambalajı içerisinde saklayınız.
Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 6 aydır.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.