Özmaya OSMO

Özmaya OSMO

Özellikle şeker (en az %10) veya yüksek osmotik basınç içeren hamurlara özel geliştirilmiş. Özmaya Osmo, şekerin yanında yağ içeren hamurlarda çok daha iyi sonuç vermektedir. Brioche, kruvasan gibi donuk unlu mamüllerin üretiminde de fark edilir bir performansa sahiptir.

  • Kapasite Artışı
  • Maliyet ve Zaman Tasarrufu

Maliyet Verimliliği Sağlıyoruz

    Bu ürün için...

    daha fazla bilgi istiyorum

    demo istiyorum

    E-Posta

    KULLANIM

    Kullanım oranı; formül, proses ve un kalitesine bağlı olarak değişebilir.
    100 kg un için %5 oranına kadar kullanılabilir.
    İsteğe bağlı olarak, suda çözerek veya ufalayarak hamura ilave edilir.

    AMBALAJ

    12 kg’lık koli içerisinde 500 g*24 paket.

    SAKLAMA KOŞULLARI

    Ürünün kalitesini koruyabilmesi için 0 °C ile +4 °C arasında saklanması tavsiye edilir.
    Kabul edilebilir ürün sıcaklığı maksimum 10°C’dir.
    Belirtilen saklama koşullarında raf ömrü 30 gündür.

    ÜRÜN FÖYÜ

    Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.

    İşbu form ve formdaki talebiniz doğrultusunda sizinle kurulacak sözlü veya yazılı irtibat aracılığı ile toplanan kişisel verileriniz Kişisel Verileri İşleme, Saklama ve İmha Politikamız (“Politika”) kapsamında işlenmekte ve aktarılmaktadır. Aydınlatma yükümlülüğümüz kapsamında; kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki sebebi, saklama süreleri ve yasal haklarınızın açıklandığı Politikaya buradan ulaşabilirsiniz.