Özmaya OSMO

Özmaya OSMO

Özellikle şeker (en az %10) veya yüksek osmotik basınç içeren hamurlara özel geliştirilmiş. Özmaya Osmo, şekerin yanında yağ içeren hamurlarda çok daha iyi sonuç vermektedir. Brioche, kruvasan gibi donuk unlu mamüllerin üretiminde de fark edilir bir performansa sahiptir.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Kullanım oranı; formül, proses ve un kalitesine bağlı olarak değişebilir.
100 kg un için %5 oranına kadar kullanılabilir.
İsteğe bağlı olarak, suda çözerek veya ufalayarak hamura ilave edilir.

AMBALAJ

12 kg’lık koli içerisinde 500 g*24 paket.

SAKLAMA KOŞULLARI

Ürünün kalitesini koruyabilmesi için 0 °C ile +4 °C arasında saklanması tavsiye edilir.
Kabul edilebilir ürün sıcaklığı maksimum 10°C’dir.
Belirtilen saklama koşullarında raf ömrü 30 gündür.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.