Pulso Control

Ekmek kabuğu üzerindeki kabarcıklanma (blister), hacim kaybı ve bıçak açma problemleri, özellikle kontrollu (düşük sıcaklıklarda) ve uzun fermentasyonlarda (gece boyu) sıklıkla karşılaşılan durumlardır. Pulso Control, kontrollü ve uzun süren fermantasyonların olumsuz etkilerini önlemek için özel üretilmiş bir hamur geliştiricidir. Son fermentasyon toleransını guclendirir ve hamura dayanıklılık sağlar.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM
Un ağırlığının % 0,5’i oranındadır (100 kg un için 0,5 kg)

 

AMBALAJ

20 kg’lık kraft torba.

SAKLAMA KOŞULLARI

Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.

İşbu form ve formdaki talebiniz doğrultusunda sizinle kurulacak sözlü veya yazılı irtibat aracılığı ile toplanan kişisel verileriniz Kişisel Verileri İşleme, Saklama ve İmha Politikamız (“Politika”) kapsamında işlenmekte ve aktarılmaktadır. Aydınlatma yükümlülüğümüz kapsamında; kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki sebebi, saklama süreleri ve yasal haklarınızın açıklandığı Politikaya buradan ulaşabilirsiniz.