Pulso Frost

Pulso Frost, çiğ donuk ve ön fermente edilmiş donuk hamurlar için özel üretilmiş bir hamur geliştiricidir. Ön fermentasyon işlemine tabi tutularak hazırlanmış, şoklanmış ürünler, pişirme öncesi çözüldükten sonra pişirilebilir. Pişirme esnasında çökme olmaz. Pişirimi yapılacak ürünlerin tabi tutulacağı pişirim süresi, doğrudan pişirim prosesi ile aynıdır.Her türlü donuk ürüne (kruvasan, pizza, danish, simit, poğaça) uygundur.

Bu ürün için...

daha fazla bilgi istiyorum
demo istiyorum
E-Posta

KULLANIM

Tavsiye edilen kullanım dozajı un ağırlığının %4’ü oranındadır(100 kg un için 4 kg).

AMBALAJ

20 kg’lık kraft torba.

SAKLAMA KOŞULLARI

Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

ÜRÜN FÖYÜ

Ürün föyünü görüntülemek veya indirmek için lütfen tıklayınız.